Flamingo Granulat til hulmure

Isolering med granuleret Flamingo, der er fremstillet af ekspanderet polystyren, også kaldet EPS har i mange år været anerkendt som et godt isoleringsprodukt til at anvende som isolering i huses hulmure.  Flamingo granulat er et hyppigt anvendt isoleringsmateriale på grund af de fortræffelige isoleringsegenskaber. Der er mange fordele ved at man anvender Flamingo granulat der let kan indblæses i hulmure og andre hulrum der ønskes isoleret.
Flamingo granulat der er et genbrugsprodukt og dermed har et meget miljøvenligt aftryk kan anvendes i rigtig mange sammenhænge fordi det i løs form som granulat let kan blæses derhen, hvor man ønsker dets gode isolerende egenskaber.
Hvis man skal isolere hulrummet mellem din ydervæg og indervæg, vil granuleret Flamingo være et produkt med et stort potentiale fordi det let indblæses gennem små huller i muren. Der er i dag et krav ar alle huse skal have en isoleret hulmur for at nedsætte et stort varmeforbrug fra en uisoleret hulmur.
Flamingo granulat anvendt til efterisolering af hulmure er en meget effektiv isolering, og man vil derfor hurtigt opleve, at husets vægge med en isolering med granulat bliver mere varme, og at boligens temperatur lettere kan holdes på et konstant niveau. Derfor vil en hulmursisolering med Flamingo granulat bevirke at man kan sænke varmeregningen markant, og dermed forbedre husets indeklima.
Med granuleret Flamingo kan man opnå at have stort set de samme gode isoleringsegenskaber som hvis man anvender nyproduceret Flamingo. Derfor kan husejere godt anbefales at støtte genbrugstanken ved at anvende genbrugt Flamingo granulat.