Flamingo gulvisolering udstøbt

Flamingo gulvisolering der udstøbes på stedet og på denne måde danner et underlag for et støbt gulv er en metode der anvender genbrugt Flamingo på en ny måde. Alene den tanke at man på en god måde kan støtte genbrugsideen ved at anvende Flamingo på en ny måde. Man opnår at få niveauudligningsfyld der baserer sig på at man med genbrug kan opnå at få et helt unikt produkt der er til gavn for mange. Man får på denne måde et produkt der er let at transportere og at udstøbe på det sted hvor det skal anvendes.

Ydermere giver det en god konstruktion der gør det hurtigt og let at danne et godt underlag for et gulv der kan støbes ovenpå efter få dage kombineret med at det kan udstyres med Rionet og varmeslanger for en optimal gulvløsning.
Denne blanding af Flamingo er et helt unikt materiale, fordi det i én enkelt arbejdsgang opfylder både krav til niveauudligning, isolering og trinlydsdæmpning. Flamingo granulat anvendt på denne måde er en meget omkostningsbesparende løsning, både i nybyggeriet og ved en komplet renovering af eksisterende bygninger.
Flamingo granulat anvendt på denne måde er særdeles anvendeligt til at virke som gulvisolering, samtidig med at det er let at anvende, specielt i mere komplicerede lokaler, hvor det ellers er et tidskrævende job at foretage den krævede gulvisolering.

gulvisolering-udstøbt-esp