Stormøde for isoleringsbranchen

BAI Isolering inviterer til stormøde i Isoleringsbranchen

Med baggrund af den omtale der har været omkring svindel med energitilskud, inviterer Brancheforening for Aktive Isoleringsfirmaer, i daglig tale BAI Isolering nu til stormøde i isoleringsbranchen.

Formålet med dette møde er at få en debat om, hvad der er fakta i denne problemstilling, og vi ønsker en udmelding fra minister og folketing, hvad folketinget har tænkt sig at gøre i denne forbindelse.

Vi ønsker at få skabt klarhed om problemerne med nuværende ordning. Formålet med dette møde er også, at minister og politikere giver information om, hvordan de tænker at energitilskuddet vil kunne udformes i fremtiden.

Samtidig vil branchen informere politikerne, hvordan vi tænker at energitilskuddet kan udformes i fremtiden.

Lad os få en åben debat imellem isoleringsbranchen, politikere, fageksperter og andre intressenter der er med ind over denne problemstilling.

Hvordan kan vi sammen få skabt troværdighed om energitilskuddet?

Er systemet med forhåndsgodkendelse optimalt?

Hvordan sikres at energiberegningen altid er korrekt?

Er det en fordel eller ulempe at energitilskudet betales direkte til den enkelte forbruger.

Bør vi have en egentlig isolatøruddannelse?

På grund af at denne problemstilling har været i medierne og har skabt tvivl om troværdigheden af energitilskuddet ønsker vi at pressen får fuld adgang.

Mødet foregår i Nyborg 5 maj kl 10 på Hotel Sinatur Østerøvej 121 5800 Nyborg.

Vi gerne anmode om at folk giver forhåndstilmelding, på grund af lokale forhold til info@bai-isolering.dk eller telefon til Formand BAI Carsten Kudsk 60899424

BAI-Logo-250x153